Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

€14,90
Dostupnosť: Skladom
Kód: 6032
Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Podrobný popis

Jedlo - odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôlVieš povedať odkiaľ sa získava vanilka alebo z čoho vznikne popcorn?Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.V tejto krásnej ilustrovanej knižke sa dozvieš veľa zaujímavých informácií o jedle.Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?

Dodatočné parametre

Kategória: Knihy
Hmotnosť: 0.1 kg
Vek: od 4 rokov
ISBN/EAN: 9788081452864
Jazyk: Slovenský
Kategória: Encyklopédie
Počet strán: 64
Rok Vydania: 2022
Témy: Jedlo
Vydavateľstvo/ Výrobca: Lingea
Autor: Andrea Mariani, Federico Minoglio

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: